Pravila in pogoji uporabe

Pravila in pogoji uporabe za trgovino trgovina.horses.si

Datum zadnje posodobitve: 19.11.2023

 1. Splošno
  1.1. Spletna stran trgovina.horses.si (v nadaljevanju “spletna stran”) je last in v lasti podjetja NOV KORAK Dejan Jančar s.p., Podbočje 86, 8312 Podbočje (v nadaljevanju “trgovina” ali “mi”).
  1.2. Z uporabo spletne strani soglašate s temi Pravili in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z njimi, vas prosimo, da ne uporabljate spletne strani.
 2. Registracija in uporabniški račun
  2.1. Za nekatere funkcionalnosti spletne strani je lahko potrebna registracija in ustvarjanje uporabniškega računa.
  2.2. Pri registraciji ste dolžni zagotoviti točne in popolne informacije ter redno posodabljati svoje podatke.
 3. Naročila in dostava
  3.1. Izdelki na spletni strani so na voljo po načelu “Print on demand – Pritful”. To pomeni, da so izdelki izdelani po naročilu.
  3.2. Dostava izdelkov traja nekoliko dlje zaradi individualne izdelave po naročilu.
 4. Intelektualna lastnina
  4.1. Vsi dizajni potiskov na izdelkih so unikatni in last spletne strani horses.si ter se lahko dobijo izključno na tej strani.
  4.2. Prepovedano je reproduciranje, distribuiranje ali uporaba dizajnov brez izrecnega pisnega dovoljenja trgovine.
 5. Varovanje podatkov
  5.1. Podatki, ki jih posredujete ob registraciji ali pri izvedbi nakupa, se bodo uporabljali v skladu z našo politiko zasebnosti.
 6. Omejitev odgovornosti
  6.1. Trgovina ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na spletni strani.6.2. Trgovina ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani.
 7. Kontaktne informacije
  7.1. Za vse vprašanja, povezana s spletno stranjo trgovina.horses.si, se lahko obrnete na nas preko e-pošte na naslov info@horses.si ali na telefonsko številko 040 510 113.
 8. Spremembe pravil in pogojev
  8.1. Trgovina si pridržuje pravico do sprememb in dopolnitev teh Pravil in pogojev brez predhodnega obvestila. Spremembe začnejo veljati z objavo na spletni strani.

Dostava

Kdaj bom prejel svoje naročilo?
Navadno traja 3–7 dni, da se naročilo izpolni, po tem pa je odpremljeno. Čas dostave je odvisen od vaše lokacije, vendar ga lahko ocenimo takole:
● ZDA: 3–4 delovni dnevi
● Evropa: 6–8 delovnih dni
● Avstralija: 2–14 delovnih dni
● Japonska: 4–8 delovnih dni
● Mednarodno: 10–20 delovnih dni

Od kod bo odposlano moje naročilo?
Sodelujemo z družbo za izpolnjevanje naročil po naročilu, ki ima objekte po celem svetu!

Ali bodo za moje naročilo zaračunane carine?
Pri mednarodnih naročilih se lahko pojavijo dodatni carinski in davčni stroški. Ta strošek ni pod našim nadzorom in ga zaračuna vaša lokalna carinska pisarna. Carinske politike se razlikujejo glede na vsako državo, zato preverite neposredno pri lokalni carinski pisarni, ali zaračunavajo dajatve in davke za vaše nakupe.

Moje naročilo bi moralo že biti tukaj, vendar ga še vedno nimam. Kaj naj storim?
Preden stopite v stik z nami, nam pomagajte tako, da storite naslednje:
● Preverite e-poštno potrdilo o dostavi glede morebitnih napak v naslovu dostave.
● Vprašajte na svoji lokalni pošti, ali imajo vaš paket.
● Obrnite se na svoje sosede, če je kurir morda pustil paket pri njih.

Če je naslov za dostavo pravilen in paket ni ostal na pošti ali pri vašem sosedu, stopite v stik z nami na [vstavite vašo e-pošto za podporo] s številko vašega naročila.
Če ste odkrili napako v naslovu za dostavo, vam lahko pošljemo nadomestno naročilo, vendar bodo stroški dostave na vaše stroške.

Naročila


Kako so izdelani vaši izdelki?
Sodelujemo z družbo za tisk po naročilu. Imajo lokacije po vsem svetu, zato se vaša naročila tiskajo in odpremljajo iz objekta, ki to lahko najučinkoviteje opravi!

Namig: Oglejte si posnetke proizvodnje podjetja Printful, da vidite, kako izpolnjujemo določene izdelke.

Kako spremljam svoje naročilo?
Prejeli boste povezavo za sledenje prek e-pošte, ko bo vaše naročilo odposlano. Če imate kakršna koli vprašanja glede sledenja ali pošiljanja, nam pišite na info@horses.si.


Prejel sem napačen/poškodovan izdelek, kaj naj storim?
Opravičujemo se, če je izdelek, ki ste ga naročili, prispel poškodovan. Da nam pomagate to hitro rešiti, nas prosim kontaktirajte na [vstavite svojo e-pošto za podporo] v roku enega tedna s fotografijami poškodovanega izdelka, številko vašega naročila in drugimi podrobnostmi o vašem naročilu. Odzvali se vam bomo s rešitvijo čim prej!

Vračila


Kakšna je vaša politika vračil?
Ne ponujamo vračil in zamenjav, vendar če je kaj narobe z vašim naročilom, nas prosim obvestite na info@horses.si!

Ali nudite vračila?
Vračila so na voljo le strankam, ki prejmejo napačne izdelke ali poškodovane izdelke. Če se kateri od teh primerov nanaša na vas, nas kontaktirajte na info@horses.si s fotografijami napačnih/poškodovanih izdelkov, in uredili bomo to za vas.

Ali lahko izdelek zamenjam za drugo velikost/barvo?
Trenutno ne ponujamo zamenjav. Če niste prepričani, katera velikost bi vam bolje ustrezala, preverite naše velikostne tabele – imamo eno za vsak izdelek na naši trgovini, v razdelku s opisom izdelka. Čeprav redko, je mogoče, da je bil izdelek, ki ste ga naročili, napačno označen. Če je temu tako, nas prosim obvestite na info@horses.si v enem tednu po prejemu naročila. Vključite številko vašega naročila in fotografije napačno označenega izdelka, in poslali vam bomo novega ali izdali vračilo!

Z uporabo spletne strani trgovina.horses.si potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali s temi Pravili in pogoji uporabe. Hvala, ker uporabljate naše storitve!