Piškotki

Razlaga o piškotkih:

Piškotki so majhne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku ali napravi, ko obiščete spletno stran. Njihov namen je izboljšati uporabniško izkušnjo tako, da si spletna mesta zapomnijo vaše nastavitve, shranijo informacije o vašem obnašanju na spletni strani ali vam omogočijo enostavno brskanje med stranmi.

Nujni piškotki:

Nujni piškotki so ključni za delovanje spletne strani in omogočajo osnovne funkcionalnosti. Ti piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov in jih ni mogoče izklopiti v naših sistemih. Nekateri primeri nujnih piškotkov vključujejo:

  1. Piškotki seje (Session cookies): Ti piškotki so začasni in se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik. Uporabljajo se za shranjevanje začasnih informacij, na primer ko dodajate izdelek v košarico med nakupovalnim postopkom.
  2. Piškotki varnosti: Ti piškotki so namenjeni zagotavljanju varnosti spletnega mesta in preprečevanju zlorab. Na primer, omogočajo prepoznavanje neveljavnih poskusov prijave.
  3. Nujni piškotki za pravilno delovanje spletne strani: To so piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje določenih funkcij spletne strani. Na primer, če imate večjezično spletno stran, bi nujni piškotki lahko shranjevali vaš izbrani jezik.

Zavedamo se pomena varstva zasebnosti in se zavezujemo k odgovorni uporabi piškotkov. Nujni piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje naše spletne trgovine, in brez njih morda ne bi mogli zagotavljati storitev, ki jih ponujamo. Hkrati zagotavljamo, da nujni piškotki ne sledijo vašemu obnašanju na spletu in ne zbirajo osebnih podatkov.